Vážení spoluobčané,

z krátkého podzimu jsme se „vrhli“ přímo do zimy. Pro milovníky tepla a sluníčka neoblíbená část roku, ale zimní období je doba adventu, Vánoc-nejkrásnějších svátků v roce. Ale čeká nás i plesová sezona a další společné akce.
Novinkou v letošním roce bude akce zastupitelstva obce -„Adventní setkání u kulturáku“- s programem se můžete seznámit dále ve Zpravodaji. Věřím, že v předvánočním shonu najdete cestu na náves a prožijete s námi to krásné kouzlo vánoc spojené s poslechem koled v podání našich dětí, okusíte připravené dobroty a také něco na zahřátí žaludku. Myslím si, že tato akce bude dobrým relaxem v tradičním předvánočním čase a samozřejmě vánoční čas bude zakončen koncertem DH Slatina v Druhý svátek vánoční.

Něco málo k následujícímu roku. Připravujeme stavbu rozhledny nad Slatinou. Doufám, že stavební povolení bude brzy připraveno. Dále nás čeká oprava školního hřiště a snad i nový povrch v lokalitě Za Humny. Vše samozřejmě závisí na dotacích. Jak jsem již psal v posledním čísle Zpravodaje, požární nádrž opatříme nátěrem, ale ještě předtím musíme vyřešit problém s netěsností odtokové šachtice (reklamace).

Po vyhodnocení uplynulého období ve spotřebě elektrické energie jsme díky elektronické aukci ušetřili každým rokem asi 10 % nákladů, takže v tomto pokračujeme dále. Ke konci roku obdržíte do svých domovů první stolní kalendář naší obce. Věřím, že se bude líbit a potěší Vás.

Vážení občané, přeji všem krásné vánoční svátky, chvíle pohody, klidu a porozumění nejen v rodině, ale i kolem nás. Do nového roku přeji hodně zdraví, pohody v rodině, klid v práci a mnoho společných setkání.